Vi hjälper privatperson och företag med

Hemsidor

Därför ska du alltid

Välja vårt bolag

Är du i behov utav en ny hemsida till ditt företag? Eller är du kanske en privatperson som vill köpa en ny hemsida? I sådant fall ska du välja vårt bolag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar när det kommer till hemsidor både för privatpersoner och företag.  Via oss får du alltid tids- och kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om våra smidiga lösningar gällande hemsidor.

Låt oss hjälpa dig med

Hemsidor till privatpersoner och företag

Skräddarsydda lösningar

Från oss får du som företagare eller privatperson alltid skräddarsydda lösningar just efter dina önskemål och behov.  Kanske är du ett större e-handelsbolag som är ute efter en hemsida? Eller kanske är du ett större tjänstföretag som vill ta ditt företag till en ny nivå genom en hemsida? Eller kanske är du en privatperson vill införskaffa en trendig hemsida? Oavsett vem du är och vad du har för målsättning så har vi alltid en en skräddarsydd lösning till dig. Vi är dessutom verksamma i hela Finland. Det spelar med andra ord ingen roll om du vill ha en hemsida till Vasa, Åbo eller Helsingfors. Hos oss finns alltid en lösning. 

Svensktalande betjäning

Det som urskiljer oss från övriga bolag i Finland är att samtliga av våra medarbetare behärskar det svenska språket både verbalt och skriftligt.  Detta är alltid en kvalitets- och säkerhetsfaktor för dig som svensktalande företagare i Finland.  Självklart finns även möjlighet att få betjäning för finska om du så önskar detta, men vår huvudmålgrupp är svensktalande företagare i Finland. Vårt verksamhetsområde är hela Finland. Våra målgrupper är alla som är intresserade av att få en ny hemsida av oss.

Tids- och kostnadseffektiva priser

Via oss får du alltid

Support

Alltid smidiga lösningar

Från vårt bolag

Väljer att anlita oss till att bygga din hemsida så får du en trygg samarbetspartner som alltid jobbar lyhört efter dina önskemål. Vi jobbar alltid transparent och av avtalsenligt. Inga dolda avgifter tillkommer, utan vi håller oss till det som vi har kommit överens om vid hemsideprojektets uppstart. Vill vill alltid vara en tillförlitligt företaget gentemot dig som kund. Puunkaato hyvinkää

01

Kundlyhördhet

Kundlyhördhet och ett kundcentrerat bemötande är alltid A och O för oss vid varje hemsida som vi bygger.

02

Kostnadseffektivt

Hemsidor ska aldrig vara onödigt kostsamma enligt oss. Därför erbjuder vi alltid kostnadseffektiva priser.

03

Kompetensbaserat

Hemsidorna byggs alltid av personer som har mångårig erfarenhet.

Design

Vi bygger alltid din hemsida efter modern och trendig design. Dessutom bygger vi alltid hemsidor som är konverteringsvänliga för kunderna och besökarna.

SEO

När du köper din hemsida via oss ingår det alltid en grundläggande SEO till hemsidan. Din hemsida som du köper via oss får alltid synlighet på sökmotorerna.

Mobilanpassning

Eftersom majoriteten av människor idag använder mobila enheter, så är varje hemsida vi bygger alltid mobilanpassad.

Support

Köper du din hemsida via oss får du alltid kostnadseffektiva supportavtal. Vi strävar nämligen alltid efter 110% kundnöjdhet.

Via oss får du alltid

Trendiga och moderna hemsidor

Väljer du att köpa hemsidor via oss får du alltid trendiga och moderna hemsidor. Hemsidorna är dessutom alltid SEO-anpassade från grunden, vilket medför till att du omgående för synlighet på sökmotorerna.  

Våra hemsidor omfattar alltid

Kontakta oss - så kontaktar vi dig